شنبه, 17 خرداد 1399

مركز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان

روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گزارش داد:
جلسه عمومی مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با حضور نماینده ولی فقیه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی و مدیر كل محترم دفتر ارتباطات علمی و همكاری های بین المللی سازمان برگزار شد

‎‏‏به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان، جلسه عمومی کارکنان مرکز با حضور حجت اسلام و المسلمین سعیدیان نماینده ولی فقیه در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ، دکتر ولی نسب مدیر کل محترم دفتر ارتباطات علمی و همکاری های بین المللی و کارکنان مرکز در تاریخ 2 بهمن ماه 1398 در سالن جلسات مرکز شماره یک برگزار شد.
حجت اسلام و المسلمین سعیدیان ضمن تبریک و تسلیت شهادت سردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی، در بیان مقام والای ایشان گفت: همانگونه که جسم این شهید کشورهای اسلامی را از دست کفار و جنایت کاران جهانی پاک کرد، روحش کشور جمهوری اسلامی را پاک و نجات داد.
حجت اسلام و المسلمین سعیدیان، استقلال کشور را در گرو استقلال کشاورزی بر محور تحقیقات، پژوهش و دانش بیان نمود و افزود: ارتباطات بین المللی به خودمان بستگی دارد و اگر استقلال کافی داشته باشیم دیگر کشورها دستاوردهایشان را در اختیار ما قرار می دهند.
در ادامه دکتر شهابی رئیس مرکز به لزوم ارتباط مراکز علمی و تحقیقاتی با دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی بین المللی تاکید نمود و راه اندازی دفتر ارتباط علمی و روابط دانشگاهی و بین المللی در مرکز را در این راستا دانست. سپس دکتر رحمانی مسئول ارتباطات علمی و روابط دانشگاهی و بین المللی مرکز به ارائه گزارش فعالیت دو ماه و برنامه این دفتر اشاره نمود.
در ادامه جلسه دکتر ولی نسب با تشریح آیین نامه و ضوابط حوزه کاری خود در دفتر ارتباطات علمی و همکاری بین الملل، به پرسش های اعضاء هیأت علمی و محققان پاسخ گفتند. ایشان برنامه این دفتر را در زمینه های مختلف، فرصت های مطالعاتی، ارتباط با سازمان های تخصصی بین المللی، مأموریت های پژوهشی و آموزشی و شرکت در همایش های علمی و بین المللی بیان نمودند.