شنبه, 25 مرداد 1399

مركز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان

  • تعداد بازدید : 54
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گزارش داد:
جلسه هماهنگی محققین معین شهرستان بویین و میاندشت اصفهان

‎‏‏به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ‏اصفهان، جلسه محققین معین شهرستان بویین و میاندشت با حضور محققین مرکز، دکتر ‏لطیفی خواه به عنوان مدرس ‏کارگاه، مهندس آقاقزوینی به عنوان محقق معین، دکتر ‏مرجوی به عنوان محقق معین و دبیر جلسه با ‏همراهی مهندس شیرازی ناظر عالی ترویج ‏سازمان ‏جهاد کشاورزی استان اصفهان، مهندس فرهادی رئیس سازمان جهاد کشاورزی ‏‏شهرستان بویین و میاندشت، مهندس ریاحی معاون و کارشناس ترویج شهرستان و ‏کارشناسان پهنه مدیریت جهاد ‏شهرستان بویین و میاندشت برگزار ‏گردید.‏

‏ در ابتدای جلسه دکتر مرجوی پیرامون مصوبات جلسه قبل گزارشی به شرح ذیل ارائه ‏نمودند ایشان گفت: کارگاه آموزشی سیب زمینی در رابطه با انتخاب بذر مناسب و مبارزه ‏با آفات، بیماری ها و تغذیه این محصول و کارگاه آموزشی نگهداری سیستم های آبیاری ‏که به دلیل شرایط بیماری کرونا در سال زراعی جاری تاکنون تشکیل نشد با پیگیری های ‏لازم و لحاظ کردن زمان پیشنهادی از طرف مدیریت شهرستان در اسرع وقت انجام ‏خواهد شد.‏

 وی در خصوص گارکاه آموزشی گندم دیم عنوان کردند که قرار است مدرسی از ‏موسسه دیم کشور جهت تدریس در منطقه معرفی گردد، که در این صورت از دیم کاران ‏غرب کشور جهت شرکت در کلاس دعوت به عمل خواهدآمد و همزمان کارگاه ‏آموزشی باغبانی با این جلسه در حال برگزاری می باشد.

‏ سپس مهندس شیرازی توضیحاتی پیرامون اصول طرح نظام نوین ترویج بیان نمودند و ‏افزودند: هر یک از کارشناسان پهنه، در هر شهرستان باید یک سایت الگویی داشته ‏باشند، تا در راستای داشت و برداشت، الگوی کشت منطقه و مبارزه با آفات و بیماری ها ‏نظارت مستمر وجود داشته باشد.‏

‏ در ادامه مهندس ریاحی درخصوص فعالیت های انجام شده در شهرستان بویین و ‏میاندشت در زمینه های نظارت بر سایت الگویی لوبیا با عرضه کود و مبارزه علیه کنه، ‏نظارت بر سایت الگویی ضد عفونی غدد بذری سیب زمینی، نظارت برسایت الگویی ‏گیاهان دارویی زرین گیاه و بادرنجبویه وGAP ‎‏ پیاز و سیب زمینی و همچنین اقدامات ‏سایت زنان روستایی نسبت به کشت سیب زمینی و موسیر مرتعی مطالبی را بیان کردند.

‏ در ادامه جلسه نیازهای آموزشی و فنی جدید مبنی بر مراقبت های مراحل داشت سیب ‏زمینی و سیستم های آبیاری نیز احصا شد. در همین راستا مهندس آقاقزوینی در ‏خصوص تولید چیپس کم روغن با استفاده از سیب زمینی های درجه سه و چهار منطقه با ‏نظارت محققین مرتبط مرکز اعلام آمادگی کرد.

‏ لازم به ذکر است همزمان با جلسه مذکور کارگاه آموزشی روش پیوند زنی و انواع پیوند، ‏در درختان میوه با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی در محوطه باز مدیریت ‏شهرستان برگزار گردید.

امتیاز :  ۱/۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها