پنج‌شنبه, 14 مرداد 1400

مركز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان

  • تعداد بازدید : 18
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گزارش داد:
دوره مجازی كنترل كیفی خوراك دام و طیور

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان، دوره مجازی " کنترل کیفی خوراک دام و طیور" با حضور دکتر نصیر لندی مدرس این دوره، کارشناسان جهاد کشاورزی و مراکز تحقیقات، بهره برداران سراسر کشور و فراگیران کار و دانش برگزار شد.

این دوره با آشنایی با روش های بالا بردن کیفیت خوراک دام و طیورتشکیل گردید و مباحثی از قبیل بررسی سموم قارچی موجود در خوراک، تشریح سموم مایکوتوکسین، مکانیسم تاثیر سموم قارچی بر دام و طیور، ضررهای اقتصادی متاثر از سموم قارچی و عوامل موثر بر رشد قارچ ها در محصولات کشاورزی به ویژه خوراک دام و طیور ارائه گردید.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها