يکشنبه, 18 شهريور 1403

مركز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان

با سخنرانی محقق مرکز برگزار شد؛
رویداد نیازهای فناورانه در صنعت بذر
رویداد نیازهای فناورانه در صنعت بذر توسط کمیسیون اقتصاد دانش بنیان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان و با همکاری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان و سرای نوآوری جهاد دانشگاهی پنج شنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۳ در محل اتاق بازرگانی برگزار شد.

مهرداد جناب در این رویداد در خصوص اقتصاد بذر در کشور و دنیا ، نیازهای فن آورانه خط تولید انواع بذور اعم از هیبرید و معمولی توسط شرکتهای تولید کننده و قوانین ثبت و کنترل و گواهی بذر به ایراد سخنرانی پرداخت.

همچنین شرکت های تولید کننده بذر با شرکت های فن آور مذاکرات و توافقاتی را برای تامین نیازهای فن اوری خود بعمل آوردند.

photo_۲۰۲۴-۰۶-۲۸_۲۳-۱۷-۱۴ (2).jpgphoto_۲۰۲۴-۰۶-۲۸_۲۳-۱۷-۱۴ (3).jpgphoto_۲۰۲۴-۰۶-۲۸_۲۳-۱۷-۱۴ (4).jpgphoto_۲۰۲۴-۰۶-۲۸_۲۳-۱۷-۱۴ (6).jpg