به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان، در روزهای سوم و چهارم مرداد کارگاه آموزشی مهارتی پرورش قارچ خوراکی با تدریس خانم باقری، مدرس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، در محل مرکز جهاد کشاورزی امامزاده عبدالعزیز شهرستان هرند برگزار گردید.
در این کارگاه، در خصوص روش تهیه کمپوست، روش تهیه بذر، شرایط محیطی مناسب جهت پرورش قارچ دکمه ای، برداشت و موارد مرتبط نکاتی بیان شد.
لازم به ذکر است این برنامه از جمله کارگاه های آموزشی هدف مند برای افزایش مهارت افزائی و ایجاد اشتغال است که با پیگیری و مشارکت مرکز جهاد کشاورزی امام زاده عبدالعزیز شهرستان هرند اجرا شد.