يکشنبه, 7 بهمن 1403

مركز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان

  • تعداد بازدید : 41
  • کد خبر : ۲۲۲۴۹۰
به همت معاونت آموزش مرکز اجرا شد؛
اجرای دوره آموزشی فنولوژی گیاهان زراعی برای كارشناسان اجرائی

دوره آموزشی فنولوژی گیاهان زراعی گندم، جو، ذرت و سیب زمینی دوشنبه دهم دی ماه ۱۴۰۳ در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان برگزار گردید.

🔹در این دوره، فنولوژی شناسایی مراحل رشد، گلدهی، میوه‌دهی طی فرآیند و تکثیر گیاهان با توجه به اقلیم منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

🔹در این دوره که با شرکت ۳۵ نفر از کارشناسان زراعت استان برگزار گردید؛ مدرس دوره؛ امیرهوشنگ جلالی به بیان نقش فنولوژی در برنامه‌ریزی برای کشت مناسب گیاهان با توجه به شرایط زمانی و مکانی و کیفیت آب و خاک پرداخته و آگاهی کافی از فنولوژی هر گیاه را از شرایط بسیار ضروری برای کاشت، داشت و برداشت موفق و تولید با کیفیت گیاهان دانست.

🔹از دیگر مباحث مطروحه، فنولوژی گیاه سیب‌زمینی و تولید آن در برنامه افق ۱۴۱۰ کشور بود.
بشارت‌نژاد معاون آموزش مرکز با اعلام این خبر افزود: از جمله اهداف مهم آموزش مرکز برنامه‌ریزی در راستای کیفی سازی و اثر بخشی اجرای دوره‌های آموزشی است که سعی شده است از محققان و مدرسان مجرب و کارآمد بهره‌گیری شود.

 

برای دریافت لینک ایتای سازمان کلیک کنید.

9.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها