جمعه, 26 بهمن 1403

مركز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان

  • تعداد بازدید : 28
  • کد خبر : ۲۲۳۴۴۰
سومین جلسه پیش نشست همایش نان سالم با حضور اعضای هیأت علمی مركز برگزار شد.

سومین جلسه پیش نشست همایش نان سالم با حضور اعضای هیأت علمی مرکز برگزار شد.

🔹این جلسه با رویکرد "نان و سلامتی" دوم بهمن 1403  در محل تالار هشت گوش دانشکده علوم پزشکی دانشگاه اصفهان با حضور مریم رواقی و مهرداد محلوجی از اعضا هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان برگزار شد. 

🔹در این جلسه پس از سخنرانی سه تن از اعضای هیأت علمی پژوهشی مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در خصوص ویژگی های سلامتی سبوس و نان کامل، اثر فرایند پخت نان بر ریزمغذی‌ها و فرایند تخمیر نان، موانع و راهکارهای تولید آرد و نان سالم و کامل به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.  

🔹با توجه به موارد مطروحه، پوشش فراگیر همایش و دعوت حداکثری از ارگان های دولتی و خصوصی به منظور پیشبرد اهداف همایش و حل چالش های موجود پیشنهاد گردید.

 

برای دریافت لینک ایتای سازمان کلیک کنید.

 

1-16.jpg

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها