سومین جلسه پیش نشست همایش نان سالم با حضور اعضای هیأت علمی مرکز برگزار شد.
🔹این جلسه با رویکرد "نان و سلامتی" دوم بهمن 1403 در محل تالار هشت گوش دانشکده علوم پزشکی دانشگاه اصفهان با حضور مریم رواقی و مهرداد محلوجی از اعضا هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان برگزار شد.
🔹در این جلسه پس از سخنرانی سه تن از اعضای هیأت علمی پژوهشی مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی در خصوص ویژگی های سلامتی سبوس و نان کامل، اثر فرایند پخت نان بر ریزمغذیها و فرایند تخمیر نان، موانع و راهکارهای تولید آرد و نان سالم و کامل به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
🔹با توجه به موارد مطروحه، پوشش فراگیر همایش و دعوت حداکثری از ارگان های دولتی و خصوصی به منظور پیشبرد اهداف همایش و حل چالش های موجود پیشنهاد گردید.
برای دریافت لینک ایتای سازمان کلیک کنید.
