برگزاری دوره آموزشی مفاهیم پایه در ارتقای سلامت و کاهش آلاینده های محصولات کشاورزی
- هدف از برگزاری این دوره، آشنایی با مبانی ومفاهیم ، سیستمها واستانداردهای ملی تضمین و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در چار چوب محوری ارتقای سلامت و کاهش آلاینده های محصولات کشاورزی عنوان شد.
- بابک خیام باشی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اصفهان در این دوره آموزشی، مباحثی همچون مخاطرات و آلاینده های مختلف در محیط زیست، گیاه و محصولات کشاورزی و همچنین سنجش و تحلیل مخاطرات و آلاینده ها در کشاورزی را مطرح کرد.




نظر شما :